Menu Sluiten

Website ontwikkeling

Opzoek naar een website voor uw bedrijf, maar u weet niet waar u moet beginnen? Wij van Alsavel helpen u graag verder! Bekijk hieronder de verschillende soorten websites. Staat uw website hier niet bij? Stuur ons gerust een mailtje of bel ons! We komen er altijd samen uit.

One page website

Een one page website zoals de naam al zegt, een website met één pagina. De website bevat alle benodigde informatie over uw product in één pagina.

Een one page website klinkt aantrekkelijk, 1 simpele pagina waar alles op staat. Maar is dit ook handig voor uw bedrijf? Wat belangrijk is in uw keuze tot one page website is; wat moeten mensen kunnen met mijn website? Veel one page websites worden gebruikt om producten te promoten of om een portofolio op te zetten. Dit zijn eigenlijk de enige 2 redenen voor het hebben van een one page website.

Bent u opzoek naar een one page website? Wij helpen u met het opzetten en het beheren. Wij geven u een account in onze beveiligde omgeving waar u simpel uw pagina naar wens kan aanpassen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw pagina tekst aanpassen of het mailadres aanpassen waar alle contactformulieren naar toe gaan.

Webshop

U wilt uw eigen webshop beginnen en producten verkopen. Bij Alsavel helpen wij u met het opzetten van uw webwinkel, wij helpen u met de keuze voor de software en installeren deze op uw domeinnaam. Daarnaast is er ook een mogelijkheid tot het beheren van uw webshop voor een bepaald bedrag per maand. Met deze extra service worden de laatste updates geïnstalleerd en blijft uw webshop veilig.

Bedrijfswebsite

Bent u opzoek naar een website voor uw bedrijf? Bij Alsavel helpen wij bij het ontwikkelen van bedrijf websites. Wij helpen onder andere met het ontwerpen van uw website en het maken van verschillende formulieren waaronder bijvoorbeeld een contact, offerte aanvraag of een bel-me-terug formulier. Wij zorgen ervoor dat u eenvoudig uw website kan aanpassen. U krijgt een inlog op onze beveiligde omgeving en hierin is het onder andere mogelijk om uw teksten aan te passen en kleuren te bewerken. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een contract af te sluiten. Met dit contract onderhouden wij uw website zodat deze ook na oplevering veilig en snel blijft. Alsavel installeert updates en controleert uw website op fouten.

U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door te bellen naar 0625103294 of een mail sturen (info@alsavel.nl)